Gewicht

Dagelijkse gewicht meting

Herstel

Dagelijks herstel

Self Leadership week 19: Setback Protocol

Dit protocol werkte ze al mee sinds de jaren 90.

Hoe beter je dit protocol in je systeem krijgt, hoe beter je jezelf en de mensen om  je heen kan helpen met de uitdagingen waar zij tegen aanlopen.

Hoe beter je dit protocol in je systeem krijgt hoe sneller je zelf kunt shiften uit emotionele reacties of uitdagingen. Hoe beter jij dit protocol in je systeem krijgt hoe meer rust en helderheid je kunt schetsen in turbulente tijden. 

Dit protocol is een essentiële tool voor krachtig leiderschap. Je hoort ons zo vaak zeggen dat het geniaal is, of essentieel is. Het is nooit gelogen. Niemand heeft ooit gezegd dat (zelf) leiderschap makkelijk is. Je zal wel merken wanneer je uit je verhalen komt en in je ‘boeren verstand’ gebruikt. Hoe makkelijk en lichter het leiden van jezelf en dat van andere wordt. Zeker met alle tools die jij jezelf eigen aan het maken bent. Pak dit protocol daarom ook met 2 handen aan. 

Zie het als een basis tool in jouw (zelf) leiderschap tool box.. 

De opdracht van deze week is hetzelfde als dat van vorige week.

Sommige van jullie hebben bij het met maken van deze opdracht gezien dat er een groot verschil zit tussen de feiten en de verhalen die je jezelf aan het vertellen bent achteraf. 

Nu vraag ik om dit protocol opnieuw te doorlopen. Je mag dezelfde uitdaging pakken. Of je pakt een nieuwe uitdaging waar je momenteel ook tegenaan loopt. 

Beide is prima. Als je maar werkt met het protocol. In plaats van dat sommige gewoon voor de zoveelste week op rij niet de opdracht maken!

Je hoeft er niet over te lezen, spreken, nadenken over dit protocol. Je moet het doen! Dan pas zie je waarom dit protocol zo geniaal werkt voor je!

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.